Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silni Volšebnici Smeli Profesori
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Stefanov passt de bal met de wreef. Kostadinov met een sublieme pass. Tošev rent richting de bal. Stefanov onderschept slim de pass. Stefanov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Megleski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kostadinov komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Daar is Stefanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefanov krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Veljov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Razvigorov met de inworp. Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerepnalkoski geeft een lange en hoge pass. Vaskovski bokst de bal weg. Kuzmanovski is nu in balbezit. Kuzmanovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - Smeli Profesori 1:0

44e minuut.
Sinadinovski probeert de bal met de borst te controleren. Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerepnalkoski passt de bal in één keer door. Kuzmanovski rent richting de bal. Kuzmanovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Volšebnici 54%, Smeli Profesori 46%.
Silni Volšebnici - Smeli Profesori 1:0

48e minuut.
Kostadinov geeft een lange en hoge pass. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Razvigorov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Razvigorov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Klungelig pakt Budžakoski de bal. Budžakoski passt de bal met de wreef. Sprostranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ivanov probeert naar een medespeler te passen. Čerepnalkoski rent richting de bal. Kuzmanovski rent richting de bal. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Maznov geeft een lange en hoge pass. Veljov heeft problemen om de bal te vangen. Veljov geeft een lange en hoge pass. Čadikovski rent richting de bal. Čadikovski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kneževiќ passt de bal zonder na te denken. Pančev rent richting de bal. Pančev speelt de bal door. Kuzmanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanovski schiet op doel. Vaskovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Kneževiќ de bal. Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanov passt de bal zonder na te denken. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Volšebnici 56%, Smeli Profesori 44%.
Silni Volšebnici - Smeli Profesori 1:0