Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tikvesh 1930 Kikolce Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanovski onderschept slim de pass. Ognjanovski probeert naar een medespeler te passen. Boseovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boseovski schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Denkov controleert de bal met de borst. Kitančev begaat een overtreding. Denkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milošov met een snel genomen vrije trap. Denkov springt en kopt de bal. Miserdovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tikvesh 1930 - Kikolce Team 0:1

8e minuut.
Madžarov geeft een lange en hoge pass. Daar is Temelkoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekulovski begaat een overtreding. Sekulovski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Trajčev passt de bal in één keer door. Rašaikov is nu in balbezit. Rašaikov met een sublieme pass. Mandalov rent richting de bal. Mandalov haalt uit met een fantastische trap. Manasiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milošov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanovski onderschept slim de pass. Milošov begaat een overtreding. Milošov krijgt een gele kaart. Ognjanovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trajčev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Tikvesh 1930 - Kikolce Team 1:1

33e minuut.
Temelkoski onderschept slim de pass. Temelkoski probeert naar een medespeler te passen. Zdravkov geeft een lange en hoge pass. Denkov rent richting de bal. Denkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tikvesh 1930 - Kikolce Team 1:2

40e minuut.
Beleski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paraškev neemt de hoekschop. Mandalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Tikvesh 1930 - Kikolce Team 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tikvesh 1930 51%, Kikolce Team 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Tikvesh 1930 - Kikolce Team 2:2

48e minuut.
Apostolovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rajčevski. Apostolovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Apostolovski met een snel genomen vrije trap. Daar is Davidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denkov rent richting de bal. Denkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Madžarov is nu in balbezit. Mandalov verovert de bal door een tackle van achteren. Mandalov draait met de bal, schiet en ... Manasiev probeert wanhopig de bal te grijpen. Beleski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Šurmulikovski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apostolovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boseovski is nu in balbezit. Boseovski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Trajčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boseovski rent richting de bal. Boseovski met een sublieme pass. Denkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tikvesh 1930 - Kikolce Team 2:3

86e minuut.
Sekulovski met een sublieme pass. Denkov is nu in balbezit. Šurmulikovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šurmulikovski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Temelkoski speelt de bal door. Temelkoski rent richting de bal. Temelkoski passt de bal zonder na te denken. Mandalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tikvesh 1930 42%, Kikolce Team 58%.
FK Tikvesh 1930 - Kikolce Team 2:3