Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nemilosrdni Uništivači Kikolce Team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vasevski passt de bal met de wreef. Apostolovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerasimovski. Gerasimovski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Vasevski geeft de bal voor. Davidov is nu in balbezit. Denkov verovert de bal door een tackle van achteren. Denkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemilosrdni Uništivači - Kikolce Team 0:1

13e minuut.
Sarafov geeft de bal voor. Gorģevski is nu in balbezit. Gorģevski passt de bal in één keer door. Karčev rent richting de bal. Karčev draait met de bal, schiet en ... Manasiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nemilosrdni Uništivači - Kikolce Team 1:1

18e minuut.
Temelkoski geeft een hoge lob. Sekulovski rent richting de bal. Sekulovski passt de bal in één keer door. Denkov heeft problemen om de bal te vangen. Denkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Temelkoski kopt de bal weg. Černopeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Černopeev passt de bal in één keer door. Denkov rent richting de bal. Denkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ruski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorģevski is nu in balbezit. Gorģevski probeert naar een medespeler te passen. Černopeev rent richting de bal. Černopeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemilosrdni Uništivači - Kikolce Team 2:1

39e minuut.
Zdravkov passt de bal in één keer door. Daar is Temelkoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorģevski is nu in balbezit. Karčev is nu in balbezit. Karčev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemilosrdni Uništivači 53%, Kikolce Team 47%.
Nemilosrdni Uništivači - Kikolce Team 2:1

55e minuut.
Novevski geeft de bal voor. Inworp. Apostolovski met een snelle inworp. Boseovski is nu in balbezit. Boseovski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nemilosrdni Uništivači - Kikolce Team 2:2

79e minuut.
Sarafov onderschept slim de pass. Inworp. Apostolovski met de inworp. Boseovski is nu in balbezit. Boseovski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemilosrdni Uništivači 59%, Kikolce Team 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nemilosrdni Uništivači - Kikolce Team 2:2