Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silni Volšebnici Raspaleni Junaci
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Ivanov is nu in balbezit. Lozančev is nu in balbezit. Ivanov rent richting de bal. Lozančev onderschept slim de pass. Lozančev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - Raspaleni Junaci 0:1

9e minuut.
Mihov met een sublieme pass. Markov rent richting de bal. Tošev maakt een afschuwelijke overtreding. Tošev krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ geeft een hoge lob. Vasilev controleert de bal met de borst. Božinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinovski schiet op doel. Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - Raspaleni Junaci 0:2

25e minuut.
Razvigorov heeft problemen om de bal te vangen. Zlatarev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Razvigorov. Razvigorov krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Inworp. Miladinov met de inworp. Lozančev is nu in balbezit. Lozančev geeft een lange en hoge pass. Daar is Sprostranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lozanovski kan de bal niet met de borst controleren. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pančev begaat een overtreding. Mihov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Mihov de bal. Lozančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozančev speelt de bal door. Božinovski rent richting de bal. Božinovski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Maznov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zlatarev met een snelle inworp. Miladinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinov geeft de bal voor. Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Volšebnici 56%, Raspaleni Junaci 44%.
Silni Volšebnici - Raspaleni Junaci 0:2

57e minuut.
Tošev rent richting de bal. Mihov verovert de bal door een tackle van achteren. Madžarov speelt de bal door. Lozančev rent richting de bal. Lozančev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Markov rent richting de bal. Markov probeert naar een medespeler te passen. Sprostranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozančev verovert de bal door een tackle van achteren. Lozančev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Tošev is nu in balbezit. Tošev geeft een hoge lob. Zlatarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanovski onderschept slim de pass. Kuzmanovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - Raspaleni Junaci 1:2

86e minuut.
Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanovski rent richting de bal. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Kuzmanovski rent richting de bal. Kuzmanovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Volšebnici 43%, Raspaleni Junaci 57%.
Silni Volšebnici - Raspaleni Junaci 1:2