Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stručni Junaci Nemilosrdni Uništivači
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Davidov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Černopeev met een snelle inworp. Georgiev rent richting de bal. Georgiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ruski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radovski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stručni Junaci 57%, Nemilosrdni Uništivači 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stručni Junaci - Nemilosrdni Uništivači 0:0

50e minuut.
Banduliev onderschept slim de pass. Banduliev passt de bal met de wreef. Molerov geeft een hoge lob. Karčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karčev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Junaci - Nemilosrdni Uništivači 0:1

52e minuut.
Gulevski passt de bal in één keer door. Veselinovski is nu in balbezit. Veselinovski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karčev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Junaci - Nemilosrdni Uništivači 0:2

58e minuut.
Černopeev onderschept slim de pass. Černopeev geeft een lange en hoge pass. Daar is Novevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deskov rent richting de bal. Deskov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sarafov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafov passt de bal met de wreef. Gorģevski rent richting de bal. Gorģevski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Saev de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gulevski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gorģevski de bal. Gulevski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gulevski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gulevski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gorģevski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorģevski wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Junaci - Nemilosrdni Uništivači 0:3

87e minuut.
Sarafov rent richting de bal. Sarafov geeft de bal voor. Saev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karčev verovert de bal door een tackle van achteren. Karčev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stručni Junaci 74%, Nemilosrdni Uništivači 26%.
Stručni Junaci - Nemilosrdni Uništivači 0:3