Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raspaleni Majstori AC Ġavoli
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Veljov is nu in balbezit. Veljov passt de bal in één keer door. Milosavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavov haalt uit met een fantastische trap. Andov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Milosavov rent richting de bal. Milosavov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Beličanec met een snelle inworp. Daar is Dumbalakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumbalakov geeft een hoge lob. Savevski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dumbalakov neemt de hoekschop. Milosavov krijgt zijn hoofd ertegen. Andov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Panov trapt de bal weg. Daar is Veljov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talevski. Talevski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Majstori 58%, AC Ġavoli 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raspaleni Majstori - AC Ġavoli 0:0

50e minuut.
Zmbov geeft de bal voor. Klungelig pakt Vaskovski de bal. Kitančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitančev schiet op doel. Panov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Majstori - AC Ġavoli 1:0

51e minuut.
Zmbov heeft problemen om de bal te vangen. Zmbov geeft een lange en hoge pass. Beličanec is nu in balbezit. Kitančev onderschept slim de pass. Kitančev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Talevski passt de bal zonder na te denken. Radev is nu in balbezit. Radev probeert naar een medespeler te passen. Kitančev is nu in balbezit. Kitančev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Svrzikapa kopt de bal weg. Veljov is nu in balbezit. Veljov met een sublieme pass. Klungelig pakt Milosavov de bal. Milosavov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Majstori 40%, AC Ġavoli 60%.
Raspaleni Majstori - AC Ġavoli 1:0