Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Drvodelci Temni Učiteli
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Ristevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetkov onderschept slim de pass. Cvetkov geeft een hoge lob. Daar is Davidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidov draait met de bal, schiet en ... Paal! Kanatlarovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sarakinov kopt de bal weg. Kitančev rent richting de bal. Kadrievski begaat een overtreding. Kadrievski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Parličev is nu in balbezit. Parličev speelt de bal door. Sarakinov rent richting de bal. Davidov heeft problemen om de bal te vangen. Davidov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Anastasov speelt de bal door. Sarafov is nu in balbezit. Hristovski verovert de bal door een tackle van achteren. Hristovski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Silanov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Damcevski de bal. Gligorov onderschept slim de pass. Gligorov speelt de bal door. Davidov is nu in balbezit. Davidov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kazepov met de inworp. Sarakinov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anastasov. Sarakinov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sarakinov kan niet meer verder spelen. Žinzifov komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Jakimovski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitančev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žinzifov rent richting de bal. Žinzifov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kitančev geeft de bal voor. Beleski kopt de bal weg. Damcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Žinzifov is nu in balbezit. Žinzifov haalt uit met een fantastische trap. Kanatlarovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Drvodelci 30%, Temni Učiteli 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Drvodelci - Temni Učiteli 0:0

52e minuut.
Damcevski met een sublieme pass. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov passt de bal met de wreef. Davidov rent richting de bal. Davidov draait met de bal, schiet en ... Kanatlarovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cvetkov onderschept slim de pass. Žinzifov rent richting de bal. Žinzifov passt de bal zonder na te denken. Davidov is nu in balbezit. Davidov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Jakimovski heeft problemen om de bal te vangen. Davidov onderschept slim de pass. Davidov speelt de bal door. Žinzifov rent richting de bal. Žinzifov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Drvodelci - Temni Učiteli 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Drvodelci 49%, Temni Učiteli 51%.
FC Drvodelci - Temni Učiteli 1:0