Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teški Gromovi Mračni Bednici
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Todorovski speelt de bal door. Kosovič rent richting de bal. Met opzet legt Davidov zijn tegenspeler op de grond. Davidov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalov verovert de bal door een tackle van achteren. Mandalov speelt de bal door. Deskov rent richting de bal. Deskov haalt uit met een fantastische trap. Pop-Ordanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teški Gromovi - Mračni Bednici 0:1

14e minuut.
Černopeev probeert de bal aan de voet te houden. Mandalov is nu in balbezit. Černopeev rent richting de bal. Mandalov onderschept slim de pass. Mandalov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop-Jordanov rent richting de bal. Ivanov begaat een overtreding. Ivanov krijgt een gele kaart. Pop-Jordanov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pop-Jordanov kan niet meer verder spelen. Jančevski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teški Gromovi 65%, Mračni Bednici 35%.
Teški Gromovi - Mračni Bednici 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teški Gromovi 58%, Mračni Bednici 42%.
Teški Gromovi - Mračni Bednici 0:1