Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mračni Borci Prodorni Tančeri
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Radev geeft een lange en hoge pass. Novakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lozanovski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Džorlev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Lozanovski geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Diskovski met een harde bal richting middenveld. Kitančev rent richting de bal. Kitančev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gorceski met een sublieme pass. Kitančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitančev onderschept slim de pass. Kitančev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Borci - Prodorni Tančeri 0:1

29e minuut.
Kitančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitančev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trpeski de bal onder controle te krijgen. Gorceski rent richting de bal. Gorceski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Radev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radev probeert naar een medespeler te passen. Novakov rent richting de bal. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mračni Borci - Prodorni Tančeri 1:1

41e minuut.
Grosev is nu in balbezit. Tolevski verovert de bal door een tackle van achteren. Tolevski speelt de bal door. Kitančev heeft problemen om de bal te vangen. Kitančev schiet op doel. Radev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Tolevski is nu in balbezit. Radev onderschept slim de pass. Radev speelt de bal door. Daar is Lozanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozanovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Antonov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mračni Borci 47%, Prodorni Tančeri 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mračni Borci - Prodorni Tančeri 1:1

47e minuut.
Džorlev is nu in balbezit. Džorlev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diskovski de bal. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap. Antonov bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Karčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorceski passt de bal zonder na te denken. Endekovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Endekovski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Radev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Graniќ komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Trpeski geeft een lange en hoge pass. Anastasov rent richting de bal. Anastasov speelt de bal door. Gorceski rent richting de bal. Gorceski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radev speelt de bal door. Klungelig pakt Graniќ de bal. Graniќ probeert naar een medespeler te passen. Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antonov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Diskovski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hristov neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diskovski heeft problemen om de bal te vangen. Džorlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Džorlev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Borci - Prodorni Tančeri 2:1

80e minuut.
Grosev speelt de bal door. Tolevski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Graniќ. Graniќ krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Džorlev rent richting de bal. Džorlev geeft de bal voor. Vasevski controleert de bal met de borst. Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Borci - Prodorni Tančeri 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mračni Borci 51%, Prodorni Tančeri 49%.
Mračni Borci - Prodorni Tančeri 3:1