Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Ġavoli FC Drvodelci
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


33e minuut.
Damcevski is nu in balbezit. Rajčevski onderschept slim de pass. Lekov is nu in balbezit. Rajčevski onderschept slim de pass. Rajčevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ġavoli 62%, FC Drvodelci 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Ġavoli - FC Drvodelci 0:0

48e minuut.
Inworp. Dukov met de inworp. Žinzifov kan de bal niet met de borst controleren. Žinzifov geeft een lange en hoge pass. Davidov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Rajčevski heeft problemen om de bal te vangen. Cvetkov is nu in balbezit. Sarafov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvetkov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Damcevski rent richting de bal. Rajčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov is nu in balbezit. Cvetkov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetkov schiet op doel. Rajčevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rajčevski heeft problemen om de bal te vangen. Sarafov rent richting de bal. Rajčevski verovert de bal door een tackle van achteren. Rajčevski haalt uit met een fantastische trap. Rajčevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Damcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Žinzifov is nu in balbezit. Rajčevski rent richting de bal. Žinzifov onderschept slim de pass. Žinzifov schiet op doel. Paal! Kokarev probeert de bal aan de voet te houden. Kuzmanovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ġavoli - FC Drvodelci 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ġavoli 60%, FC Drvodelci 40%.
AS Ġavoli - FC Drvodelci 0:1