Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raspaleni Pijači AC Ġavoli
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Vaskovski rent richting de bal. Vaskovski geeft een hoge lob. Inworp. Lekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trpkovski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daskalov is nu in balbezit. Dumbalakov onderschept slim de pass. Dumbalakov passt de bal in één keer door. Vaskovski geeft een lange en hoge pass. Milosavov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Popov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonov met de inworp. Vaskovski is nu in balbezit. Vaskovski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Pijači 54%, AC Ġavoli 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raspaleni Pijači - AC Ġavoli 0:0

49e minuut.
Trpkovski rent richting de bal. Trpkovski passt de bal in één keer door. Daar is Vaskovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašaikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašaikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Torov rent richting de bal. Rašaikov onderschept slim de pass. Met opzet legt Antonov zijn tegenspeler op de grond. Antonov krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Lekov neemt de hoekschop. Panov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kanatlarovski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Antonov ... Strafschop! Kanatlarovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trpkovski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Pijači - AC Ġavoli 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Pijači 43%, AC Ġavoli 57%.
Raspaleni Pijači - AC Ġavoli 1:0