Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prodorni Tančeri Teški Gromovi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Sekulovski rent richting de bal. Triantafilou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anastasov. Anastasov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kostencev geeft een lange en hoge pass. Triantafilou bereikt de bal nog maar net als eerste. Velevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Triantafilou bereikt de bal nog maar net als eerste. Triantafilou draait met de bal, schiet en ... Antonov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Antonov niet meer kan verder spelen. Madžarov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prodorni Tančeri 52%, Teški Gromovi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prodorni Tančeri - Teški Gromovi 0:0

53e minuut.
Kitančev passt de bal in één keer door. Gorceski probeert naar een medespeler te passen. Tolevski rent richting de bal. Černopeev verovert de bal door een tackle van achteren. Černopeev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velevski is nu in balbezit. Velevski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Tančeri - Teški Gromovi 0:1

64e minuut.
Novakov is nu in balbezit. Triantafilou onderschept slim de pass. Anastasov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anastasov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Gorceski is nu in balbezit. Kitančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorceski haalt uit met een fantastische trap. Jonceski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Acev zal de hoekschop nemen. Tolevski is nu in balbezit. Černopeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitančev verovert de bal door een tackle van achteren. Kitančev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bosevski speelt de bal door. Velevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Velevski speelt de bal door. Triantafilou rent richting de bal. Triantafilou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prodorni Tančeri 55%, Teški Gromovi 45%.
Prodorni Tančeri - Teški Gromovi 0:1