Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mračni Bednici Mračni Borci
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen tragisch


7e minuut.
Langov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetkovski met een sublieme pass. Klungelig pakt Mandalov de bal. Mandalov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Bednici - Mračni Borci 1:0

9e minuut.
Deskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalov verovert de bal door een tackle van achteren. Mandalov schiet op doel. Radev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Bednici - Mračni Borci 2:0

11e minuut.
Karčev geeft een hoge lob. Džorlev kopt de bal weg. Graniќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Graniќ schiet op doel. Stanojevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Bednici - Mračni Borci 2:1

16e minuut.
Klungelig pakt Todorovski de bal. Mandalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalov passt de bal zonder na te denken. Deskov rent richting de bal. Deskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Bednici - Mračni Borci 3:1

20e minuut.
Todorovski onderschept slim de pass. Todorovski met een sublieme pass. Trpeski rent richting de bal. Deskov onderschept slim de pass. Deskov schiet op doel. Radev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Langov bereikt de bal nog maar net als eerste. Langov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Bednici - Mračni Borci 4:1

32e minuut.
Graniќ rent richting de bal. Graniќ probeert naar een medespeler te passen. Grosev met een sublieme pass. Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pop-Jordanov speelt de bal door. Deskov is nu in balbezit. Vladev onderschept slim de pass. Mandalov onderschept slim de pass. Mandalov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Grosev rent richting de bal. Grosev geeft de bal voor. Daar is Karčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mračni Bednici 48%, Mračni Borci 52%.
Mračni Bednici - Mračni Borci 4:1

52e minuut.
Karčev passt de bal met de wreef. Deskov is nu in balbezit. Deskov passt de bal zonder na te denken. Mandalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Langov met de inworp. Vladev geeft de bal voor. Inworp. Vasilev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stanojevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Graniќ verovert de bal door een tackle van achteren. Graniќ passt de bal in één keer door. Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mračni Bednici 63%, Mračni Borci 37%.
Mračni Bednici - Mračni Borci 4:1