Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:18
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Keerea Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2915
Keerea Mračni Bednici
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Radev verovert de bal door een tackle van achteren. Radev met een sublieme pass. Spirovski rent richting de bal. Silanov is nu in balbezit. Silanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keerea - Mračni Bednici 1:0

22e minuut.
Gecevski is nu in balbezit. Langov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gecevski. Langov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Langov kan niet meer verder spelen. Jančevski komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Daskalov geeft een hoge lob. Inworp. Jančevski met de inworp. Mandalov rent richting de bal. Mandalov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Spirovski rent richting de bal. Spirovski passt de bal met de wreef. Silanov is nu in balbezit. Silanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keerea - Mračni Bednici 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keerea 59%, Mračni Bednici 41%.
Keerea - Mračni Bednici 2:0

49e minuut.
Karčev met een harde bal richting middenveld. Milevski kopt de bal weg. Todorovski probeert de bal aan de voet te houden. Spirovski rent richting de bal. Spirovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keerea - Mračni Bednici 3:0

71e minuut.
Vasilev onderschept slim de pass. Vasilev speelt de bal door. Todorovski probeert de bal met de borst te controleren. Silanov rent richting de bal. Silanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Karčev rent richting de bal. Karčev geeft een hoge lob. Inworp. Radev met een snelle inworp. Silanov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Gecevski probeert naar een medespeler te passen. Kosovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Silanov onderschept slim de pass. Silanov haalt uit met een fantastische trap. Radovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keerea - Mračni Bednici 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keerea 29%, Mračni Bednici 71%.
Keerea - Mračni Bednici 4:0