Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teški Gromovi AC Ġavoli
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Milosavov is nu in balbezit. Milosavov draait met de bal, schiet en ... Sprostranov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veljov rent richting de bal. Veljov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Černopeev rent richting de bal. Černopeev passt de bal in één keer door. Vaskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov onderschept slim de pass. Davidov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teški Gromovi - AC Ġavoli 1:0

12e minuut.
Beličanec geeft een hoge lob. Sekulovski rent richting de bal. Veljov onderschept slim de pass. Veljov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Teški Gromovi - AC Ġavoli 1:1

14e minuut.
Ivanov rent richting de bal. Milosavov onderschept slim de pass. Milosavov speelt de bal door. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov haalt uit met een fantastische trap. Pop-Ordanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Velevski is nu in balbezit. Inworp. Velevski met een snelle inworp. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Svrzikapa speelt de bal door. Inworp. Kostencev met een snelle inworp. Miloševski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloševski geeft een lange en hoge pass. Panov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Davidov probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Teški Gromovi - AC Ġavoli 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teški Gromovi 45%, AC Ġavoli 55%.
Teški Gromovi - AC Ġavoli 2:1

48e minuut.
Davidov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Triantafilou komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Jonceski heeft problemen om de bal te vangen. Veljov rent richting de bal. Milosavov rent richting de bal. Veljov rent richting de bal. Veljov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Svrzikapa is nu in balbezit. Svrzikapa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaskovski de bal. Triantafilou rent richting de bal. Triantafilou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teški Gromovi 58%, AC Ġavoli 42%.
Teški Gromovi - AC Ġavoli 2:1