Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raspaleni Pijači Teški Gromovi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


18e minuut.
Lekov is nu in balbezit. Lekov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jonceski de bal onder controle te krijgen. Rašaikov is nu in balbezit. Rašaikov haalt uit met een fantastische trap. Pop-Ordanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Lekov rent richting de bal. Lekov probeert naar een medespeler te passen. Rašaikov rent richting de bal. Kanatlarovski rent richting de bal. Kanatlarovski draait met de bal, schiet en ... Pop-Ordanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Trpkovski rent richting de bal. Trpkovski met een sublieme pass. Klungelig pakt Jonceski de bal. Rašaikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašaikov schiet op doel. Pop-Ordanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Anastasov trapt de bal weg van het doel. Trpkovski kopt de bal weg. Jonceski is nu in balbezit. Rašaikov verovert de bal door een tackle van achteren. Rašaikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daskalov probeert naar een medespeler te passen. Lekov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosevski. Bosevski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Pijači 41%, Teški Gromovi 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raspaleni Pijači - Teški Gromovi 0:0

54e minuut.
Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velevski onderschept slim de pass. Velevski met een sublieme pass. Davidov rent richting de bal. Davidov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jonceski geeft de bal voor. Inworp. Lekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trpkovski rent richting de bal. Trpkovski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Pijači 39%, Teški Gromovi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raspaleni Pijači - Teški Gromovi 0:0