Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odlični Majstori Temni Junaci
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lazarevski onderschept slim de pass. Kokarev onderschept slim de pass. Kokarev probeert naar een medespeler te passen. Megleski rent richting de bal. Megleski draait met de bal, schiet en ... Slankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Megleski geeft de bal voor. Suleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarov is nu in balbezit. Suleski rent richting de bal. Suleski schiet op doel. Pascua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Zlatanovski onderschept slim de pass. Zlatanovski speelt de bal door. Suleski rent richting de bal. Andreev onderschept slim de pass. Andreev passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Majstori 61%, Temni Junaci 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odlični Majstori - Temni Junaci 0:0

47e minuut.
Megleski is nu in balbezit. Andreev verovert de bal door een tackle van achteren. Andreev geeft een hoge lob. Megleski rent richting de bal. Megleski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Stefanov probeert naar een medespeler te passen. Kokarev met een sublieme pass. Andreev speelt de bal door. Megleski is nu in balbezit. Megleski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daev rent richting de bal. Sarafov onderschept slim de pass. Sarafov geeft een hoge lob. Suleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Damevski geeft een hoge lob. Inworp. Megleski met een snelle inworp. Šapkarov is nu in balbezit. Šapkarov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Majstori 40%, Temni Junaci 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odlični Majstori - Temni Junaci 0:0