Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luti Meteori Boemski Rabotnici
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stanojevski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Matliev de bal. Soposki rent richting de bal. Soposki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Soposki bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov is nu in balbezit. Serafimovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serafimovski krijgt een gele kaart. Torov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korubinov komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev verovert de bal door een tackle van achteren. Ќosev passt de bal zonder na te denken. Korubinov is nu in balbezit. Korubinov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Crvenkovski onderschept slim de pass. Crvenkovski geeft de bal voor. Endekovski kopt de bal weg. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luti Meteori - Boemski Rabotnici 1:0

38e minuut.
Markov is nu in balbezit. Markov met een sublieme pass. Serafimovski is nu in balbezit. Soposki onderschept slim de pass. Soposki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luti Meteori 41%, Boemski Rabotnici 59%.
Luti Meteori - Boemski Rabotnici 1:0

50e minuut.
Babunski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Korubinov de bal onder controle te krijgen. Endekovski is nu in balbezit. Endekovski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Vangelov de bal. Manasiev bokst de bal weg.

54e minuut.
Endekovski speelt de bal door. Radovski is nu in balbezit. Radovski met een sublieme pass. Korubinov heeft problemen om de bal te vangen. Korubinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vangelov is nu in balbezit. Vangelov geeft de bal voor. Pasarikov is nu in balbezit. Stanojevski verovert de bal door een tackle van achteren. Stanojevski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Babunski is nu in balbezit. Babunski speelt de bal door. Korubinov is nu in balbezit. Korubinov haalt uit met een fantastische trap. Manasiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luti Meteori - Boemski Rabotnici 1:1

71e minuut.
Babunski met een sublieme pass. Korubinov is nu in balbezit. Vangelov begaat een overtreding. Vangelov krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Radovski passt de bal zonder na te denken. Rajčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajčevski geeft een lange en hoge pass. Soposki bereikt de bal nog maar net als eerste. Soposki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Stanojevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanojevski draait met de bal, schiet en ... Graniќ probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Crvenkovski de bal onder controle te krijgen. Paal!

85e minuut.
Stanojevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojevski geeft een hoge lob. Daar is Ġorģinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markov rent richting de bal. Markov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luti Meteori 55%, Boemski Rabotnici 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luti Meteori - Boemski Rabotnici 1:1