Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smeli Umetnici Volšebni Meteori
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mončev verovert de bal door een tackle van achteren. Gorģevski verovert de bal door een tackle van achteren. Petrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorģevski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorģevski haalt uit met een fantastische trap. Beličanec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeli Umetnici - Volšebni Meteori 0:1

16e minuut.
Končaliev passt de bal zonder na te denken. Černopeev rent richting de bal. Černopeev geeft een hoge lob. Žinzifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žinzifov draait met de bal, schiet en ... Beličanec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Černopeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miserdovski is nu in balbezit. Miserdovski speelt de bal door. Veselinovski rent richting de bal. Veselinovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Petrevski heeft problemen om de bal te vangen. Gorģevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorģevski speelt de bal door. Žinzifov rent richting de bal. Žinzifov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Janevski is nu in balbezit. Janevski met een sublieme pass. Končaliev is nu in balbezit. Veselinovski verovert de bal door een tackle van achteren. Veselinovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smeli Umetnici - Volšebni Meteori 1:1

34e minuut.
Mončev kopt de bal weg. Daar is Novevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorģevski met een sublieme pass. Žinzifov is nu in balbezit. Žinzifov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Acev rent richting de bal. Janevski verovert de bal door een tackle van achteren. Janevski probeert naar een medespeler te passen. Veselinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselinovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Kostencev met de inworp. Petrevski rent richting de bal. Gorģevski onderschept slim de pass. Gorģevski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeli Umetnici 44%, Volšebni Meteori 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smeli Umetnici - Volšebni Meteori 1:1

59e minuut.
Ġorģioski geeft de bal voor. Inworp. Kostencev met de inworp. Daar is Gorģevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorģevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vaskovski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ġorģioski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janevski rent richting de bal. Janevski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeli Umetnici 39%, Volšebni Meteori 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smeli Umetnici - Volšebni Meteori 1:1