Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Volšebni Meteori Luti Meteori
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Manasiev trapt de bal weg. Janevski kopt de bal weg. Gorģevski met een sublieme pass. Žinzifov is nu in balbezit. Žinzifov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mandalov geeft de bal voor. Inworp. Stanojevski met de inworp. Markov geeft een hoge lob. Matliev kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gorģevski probeert naar een medespeler te passen. Kostencev rent richting de bal. Grosev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grosev krijgt een gele kaart. Kostencev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kostencev kan niet meer verder spelen. Ignatov komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Markov is nu in balbezit. Černopeev verovert de bal door een tackle van achteren. Černopeev speelt de bal door. Žinzifov is nu in balbezit. Žinzifov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Končaliev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanojevski met een snelle inworp. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volšebni Meteori 48%, Luti Meteori 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Volšebni Meteori - Luti Meteori 0:0

55e minuut.
Gorģevski onderschept slim de pass. Gorģevski probeert naar een medespeler te passen. Parličev rent richting de bal. Parličev geeft de bal voor. Ignatov kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Gorģevski speelt de bal door. Žinzifov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parličev. Žinzifov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Černopeev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volšebni Meteori 32%, Luti Meteori 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Volšebni Meteori - Luti Meteori 0:0