Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čudesni Uništivači Bujkovci
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Micevski verovert de bal door een tackle van achteren. Kostojčinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micevski rent richting de bal. Kostojčinovski is nu in balbezit. Kostojčinovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudesni Uništivači - Bujkovci 0:1

13e minuut.
Graniќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukov onderschept slim de pass. Kostojčinovski probeert naar een medespeler te passen. Micevski is nu in balbezit. Micevski draait met de bal, schiet en ... Stojčev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Diskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Diskovski geeft de bal voor. Zdraveski heeft problemen om de bal te vangen. Micevski is nu in balbezit. Micevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudesni Uništivači 70%, Bujkovci 30%.
Čudesni Uništivači - Bujkovci 0:1

47e minuut.
Jovevski geeft de bal voor. Daar is Vasevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diskovski probeert naar een medespeler te passen. Micevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micevski draait met de bal, schiet en ... Stojčev bokst de bal weg.

60e minuut.
Pandev kopt de bal weg. Šapkarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gecevski rent richting de bal. Gecevski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Gecevski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zlatarev komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dukov verovert de bal door een tackle van achteren. Dukov speelt de bal door. Micevski rent richting de bal. Micevski draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Paraškev de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kostojčinovski is nu in balbezit. Ġorģinski verovert de bal door een tackle van achteren. Ġorģinski passt de bal in één keer door. Daar is Micevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micevski schiet op doel. Stojčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Milevski heeft problemen om de bal te vangen. Diskovski is nu in balbezit. Diskovski passt de bal zonder na te denken. Micevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micevski haalt uit met een fantastische trap. Stojčev bokst de bal weg.

87e minuut.
Graniќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostojčinovski onderschept slim de pass. Graniќ is nu in balbezit. Kostojčinovski verovert de bal door een tackle van achteren. Kostojčinovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zdraveski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudesni Uništivači 67%, Bujkovci 33%.
Čudesni Uništivači - Bujkovci 0:1