Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odlični Majstori Volšebni Meteori
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Jovevski onderschept slim de pass. Jovevski speelt de bal door. Kazepov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarov rent richting de bal. Šapkarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Volšebni Meteori 1:0

29e minuut.
Stefanov kopt de bal weg. Šapkarov is nu in balbezit. Šapkarov speelt de bal door. Suleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Majstori - Volšebni Meteori 2:0

37e minuut.
Lazarevski probeert naar een medespeler te passen. Steriovski is nu in balbezit. Steriovski passt de bal in één keer door. Žinzifov rent richting de bal. Žinzifov haalt uit met een fantastische trap. Slankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Majstori 46%, Volšebni Meteori 54%.
Odlični Majstori - Volšebni Meteori 2:0

49e minuut.
Acev rent richting de bal. Steriovski verovert de bal door een tackle van achteren. Steriovski met een sublieme pass. Suleski rent richting de bal. Suleski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Šapkarov met een sublieme pass. Suleski rent richting de bal. Kazepov onderschept slim de pass. Šapkarov verovert de bal door een tackle van achteren. Šapkarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lazarevski rent richting de bal. Lazarevski geeft de bal voor. Suleski kopt de bal weg. Šapkarov is nu in balbezit. Šapkarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Stefanov passt de bal in één keer door. Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Megleski passt de bal met de wreef. Šapkarov rent richting de bal. Šapkarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Majstori 30%, Volšebni Meteori 70%.
Odlični Majstori - Volšebni Meteori 2:0