Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luti Gromovi Volšebni Meteori
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Doeltrap. Gerasimovski trapt de bal weg van het doel. Kazepov kopt de bal weg. Dimitroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitroski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luti Gromovi - Volšebni Meteori 1:0

17e minuut.
Gorģevski passt de bal zonder na te denken. Kazepov rent richting de bal. Kazepov geeft een hoge lob. Delčev is nu in balbezit. Delčev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luti Gromovi - Volšebni Meteori 1:1

21e minuut.
Acev onderschept slim de pass. Acev geeft een lange en hoge pass. Jovevski kopt de bal weg. Delčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Delčev haalt uit met een fantastische trap. Panov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Trpkovski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kostencev met de inworp. Gorģevski rent richting de bal. Gorģevski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kostov rent richting de bal. Kostov passt de bal zonder na te denken. Dimitroski rent richting de bal. Dimitroski draait met de bal, schiet en ... Gerasimovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luti Gromovi - Volšebni Meteori 2:1

43e minuut.
Daev geeft een lange en hoge pass. Dimitroski rent richting de bal. Mandalov rent richting de bal. Kostov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luti Gromovi 33%, Volšebni Meteori 67%.
Luti Gromovi - Volšebni Meteori 2:1

71e minuut.
Končaliev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Daev met een snelle inworp. Spasov rent richting de bal. Spasov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kostencev verovert de bal door een tackle van achteren. Kazepov is nu in balbezit. Met opzet legt Kostencev zijn tegenspeler op de grond. Kazepov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Kostov rent richting de bal. Kostov passt de bal in één keer door. Končaliev rent richting de bal. Kostov is nu in balbezit. Kostov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Acev met een snelle inworp. Kostencev kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trpkovski. Trpkovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luti Gromovi 44%, Volšebni Meteori 56%.
Luti Gromovi - Volšebni Meteori 2:1