Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bujkovci Luti Meteori
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kostov is nu in balbezit. Čakalarov is nu in balbezit. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov geeft een lange en hoge pass. Šapkarev bokst de bal weg.

4e minuut.
Rajčevski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jovevski met de inworp. Kostojčinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostojčinovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nikov speelt de bal door. Klungelig pakt Markov de bal. Markov probeert naar een medespeler te passen. Soposki rent richting de bal. Soposki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Čakalarov passt de bal met de wreef. Soposki bereikt de bal nog maar net als eerste. Soposki passt de bal met de wreef. Markov rent richting de bal. Markov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Markov onderschept slim de pass. Markov schiet op doel. Pandev heeft problemen om de bal te vangen. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - Luti Meteori 0:1

29e minuut.
Soposki verovert de bal door een tackle van achteren. Čakalarov onderschept slim de pass. Markov begaat een overtreding. Markov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vasevski verovert de bal door een tackle van achteren. Vasevski geeft de bal voor. Soposki bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov draait met de bal, schiet en ... Šapkarev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bujkovci 45%, Luti Meteori 55%.
Bujkovci - Luti Meteori 0:1

56e minuut.
Soposki verovert de bal door een tackle van achteren. Soposki passt de bal met de wreef. Daar is Markov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šapkarov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rajčevski rent richting de bal. Čakalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čakalarov geeft een hoge lob. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bujkovci 39%, Luti Meteori 61%.
Bujkovci - Luti Meteori 0:1