Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limonense Paraíso FC
Futbol moderno 2 Tactiek Tactica 4-4-2
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 43.7
very good Schieten good
excellent Passen solid
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Ezer geeft een lange en hoge pass. Miauczyński is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Amlie ... Strafschop! Amlie is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Miauczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miauczyński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Buscema maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - Paraíso FC 1:0

21e minuut.
Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu geeft een hoge lob. King kan de bal niet met de borst controleren. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Terneux met een sublieme pass. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van King. King krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. King begaat een overtreding. Miauczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miauczyński komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - Paraíso FC 2:0

28e minuut.
Terneux geeft een hoge lob. González speelt de bal door. Huras is nu in balbezit. Huras schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Ócsai probeert naar een medespeler te passen. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński passt de bal met de wreef. Iturralde rent richting de bal. Iturralde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ócsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ócsai geeft een hoge lob. Terneux rent richting de bal. Terneux geeft een lange en hoge pass. Figueiredo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limonense 43%, Paraíso FC 57%.
Limonense - Paraíso FC 2:0

52e minuut.
Huras controleert de bal met de borst. Ócsai is nu in balbezit. Ócsai passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Terneux bereikt de bal nog maar net als eerste. Terneux passt de bal met de wreef. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Buscema werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ócsai is nu in balbezit. Ócsai passt de bal zonder na te denken. Terneux bereikt de bal nog maar net als eerste. Terneux geeft de bal voor. Hetényi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jakuševas kan de bal niet met de borst controleren. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - Paraíso FC 3:0

66e minuut.
Abadía rent richting de bal. Hetényi onderschept slim de pass. Hetényi geeft een lange en hoge pass. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński schiet op doel. Buscema probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iturralde rent richting de bal. Iturralde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limonense - Paraíso FC 4:0

81e minuut.
Hetényi controleert de bal met de borst. Hetényi passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Miauczyński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
González rent richting de bal. González passt de bal zonder na te denken. Chouy speelt de bal door. Huras is nu in balbezit. Huras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limonense 31%, Paraíso FC 69%.
Limonense - Paraíso FC 4:0