Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fox Uruca FC Deportivo Saprissa
433 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
24 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 36.5
very good Schieten average
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Staszewski onderschept slim de pass. Minder onderschept slim de pass. Minder passt de bal in één keer door. Pirro rent richting de bal. Pirro draait met de bal, schiet en ... Novaro bokst de bal weg.

11e minuut.
Pierluca kopt de bal weg. Villela heeft problemen om de bal te vangen. Rupić is nu in balbezit. Rupić schiet op doel. Mendy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Deportivo Saprissa 0:1

18e minuut.
Chamagua Estrada onderschept slim de pass. Chamagua Estrada probeert naar een medespeler te passen. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupić draait met de bal, schiet en ... Mendy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Deportivo Saprissa 0:2

33e minuut.
Rupić heeft problemen om de bal te vangen. Nyitrai met een sublieme pass. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder draait met de bal, schiet en ... Hahn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Novaro bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Hahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mena zal de hoekschop nemen. Pirro rent richting de bal. Pirro haalt uit met een fantastische trap. Novaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Novaro met een sublieme pass. Rupić kopt de bal weg. Daar is Chamagua Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirro rent richting de bal. Pirro schiet op doel. Novaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Minder is nu in balbezit. Staszewski is nu in balbezit. Minder onderschept slim de pass. Walicki is nu in balbezit. Walicki draait met de bal, schiet en ... Novaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki draait met de bal, schiet en ... Novaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Rupić de bal. Argentero probeert naar een medespeler te passen. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder geeft de bal voor. Walicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Novaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Staszewski speelt de bal door. Daar is Villela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcel is nu in balbezit. Villela verovert de bal door een tackle van achteren. Villela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Deportivo Saprissa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 41%, Deportivo Saprissa 59%.
Fox Uruca FC - Deportivo Saprissa 0:3

46e minuut.
Villela passt de bal zonder na te denken. Šetrný rent richting de bal. Šetrný passt de bal zonder na te denken. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Quesada probeert naar een medespeler te passen. Šetrný speelt de bal door. Lutka probeert naar een medespeler te passen. Walicki is nu in balbezit. Walicki schiet op doel. Novaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Nyitrai rent richting de bal. Nyitrai geeft een lange en hoge pass. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki verovert de bal door een tackle van achteren. Walicki draait met de bal, schiet en ... Novaro bokst de bal weg. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Deportivo Saprissa 1:3

61e minuut.
Basciano probeert naar een medespeler te passen. Argentero bereikt de bal nog maar net als eerste. Argentero passt de bal in één keer door. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Minder rent richting de bal. Minder probeert naar een medespeler te passen. Pirro rent richting de bal. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pierluca kopt de bal weg. Rupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyitrai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rupić raakt geblesseerd tijdens het duel. Villela kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mendy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

70e minuut.
Staszewski rent richting de bal. Staszewski met een sublieme pass. Pierluca probeert naar een medespeler te passen. Rupić rent richting de bal. Rupić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villela heeft problemen om de bal te vangen. Villela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Deportivo Saprissa 1:4

71e minuut.
Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski geeft een hoge lob. Pirro kopt de bal weg. Daar is Walicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walicki draait met de bal, schiet en ... Novaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Minder is nu in balbezit. Minder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Deportivo Saprissa 2:4

79e minuut.
Walicki is nu in balbezit. Minder is nu in balbezit. Minder passt de bal zonder na te denken. Pirro rent richting de bal. Pirro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Basciano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kulikowski met een snelle inworp. Pierluca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierluca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Šetrný verovert de bal door een tackle van achteren. Šetrný probeert naar een medespeler te passen. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kulikowski met een sublieme pass. Argentero bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski begaat een overtreding. Staszewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 47%, Deportivo Saprissa 53%.
Fox Uruca FC - Deportivo Saprissa 2:4