Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronado Limonense
4 1 1 4 alfa Tactiek Futbol moderno 2
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten excellent
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


17e minuut.
Zurita rent richting de bal. Ezer rent richting de bal. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita draait met de bal, schiet en ... Ocampo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Limonense 1:0

20e minuut.
Villafuente geeft de bal voor. Inworp. Fanara met de inworp. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski geeft een hoge lob. Tucker bokst de bal weg.

28e minuut.
Falcón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quenolle rent richting de bal. Quenolle passt de bal met de wreef. Zurita is nu in balbezit. Zurita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronado 70%, Limonense 30%.
Coronado - Limonense 1:0

61e minuut.
Barcelona met een sublieme pass. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez passt de bal in één keer door. Zurita is nu in balbezit. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Terneux probeert naar een medespeler te passen. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu passt de bal met de wreef. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tucker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barrios trapt de bal weg. Barcelona kopt de bal weg. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - Limonense 2:0

75e minuut.
Valverde onderschept slim de pass. Valverde geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulgurcuoğlu met de inworp. Ócsai geeft een hoge lob. Tucker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Terneux passt de bal in één keer door. Fanara rent richting de bal. Fanara speelt de bal door. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Barrios de bal onder controle te krijgen. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu passt de bal in één keer door. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Tucker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronado 66%, Limonense 34%.
Coronado - Limonense 2:0