Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Carlos Team Paraíso FC
Liarly Tactiek Tactica 4-4-2
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 57
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Penkov geeft een hoge lob. Čečenikovas speelt de bal door. González speelt de bal door. Fournet is nu in balbezit. Fournet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
González probeert naar een medespeler te passen. Fournet is nu in balbezit. Penkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fournet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fournet kan niet meer verder spelen. Rybar komt het veld opgelopen.

14e minuut.
González onderschept slim de pass. González passt de bal in één keer door. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu schiet op doel. Moen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Paraíso FC 0:1

16e minuut.
Kriško probeert naar een medespeler te passen. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev passt de bal in één keer door. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Čečenikovas verovert de bal door een tackle van achteren. Čečenikovas met een sublieme pass. González probeert naar een medespeler te passen. Rybar rent richting de bal. Rybar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yolçuyev speelt de bal door. Pitrescu is nu in balbezit. Pitrescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Greenwood de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Paraíso FC 0:2

20e minuut.
Čečenikovas met de inworp. González met een sublieme pass. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu draait met de bal, schiet en ... Moen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Paraíso FC 0:3

25e minuut.
Čečenikovas rent richting de bal. Čečenikovas probeert naar een medespeler te passen. Pitrescu is nu in balbezit. Pitrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Paraíso FC 0:4

25e minuut.
Urzay speelt de bal door. Klungelig pakt Brizuela de bal. Brizuela passt de bal zonder na te denken. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Paraíso FC 0:5

29e minuut.
Penkov is nu in balbezit. Penkov passt de bal in één keer door. Tucker speelt de bal door. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela schiet op doel. Enchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Yolçuyev speelt de bal door. Pitrescu rent richting de bal. Kriško tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kriško krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Pitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yolçuyev met een sublieme pass. González met een sublieme pass. Rybar is nu in balbezit. Rybar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Venturini geeft de bal voor. Pitrescu kopt de bal weg. Greenwood is nu in balbezit. Rybar verovert de bal door een tackle van achteren. Rybar haalt uit met een fantastische trap. Moen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Paraíso FC 0:6

44e minuut.
Barczi probeert naar een medespeler te passen. Yolçuyev rent richting de bal. Yolçuyev probeert naar een medespeler te passen. Rybar is nu in balbezit. Rybar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Carlos Team 71%, Paraíso FC 29%.
San Carlos Team - Paraíso FC 0:6

53e minuut.
Rybar is nu in balbezit. Kriško tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rybar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barczi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pitrescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Yolçuyev is nu in balbezit. Yolçuyev passt de bal met de wreef. Barczi met een sublieme pass. Daar is Pitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitrescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Tucker verovert de bal door een tackle van achteren. Čečenikovas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Greenwood de bal. Rybar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybar schiet op doel. Moen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Barczi passt de bal zonder na te denken. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev met een sublieme pass. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu haalt uit met een fantastische trap. Moen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Paraíso FC 0:7

65e minuut.
Pitrescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huras komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Barczi met de inworp. Manfugaz is nu in balbezit. Yolçuyev onderschept slim de pass. Yolçuyev geeft de bal voor. Huras springt en kopt de bal. Moen bokst de bal weg.

71e minuut.
Atance passt de bal met de wreef. Brizuela is nu in balbezit. Met opzet legt Čečenikovas zijn tegenspeler op de grond. Čečenikovas krijgt een gele kaart. Brizuela raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brizuela kan niet meer verder spelen. Howard komt het veld opgelopen. Kriško wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Venturini geeft een hoge lob. González rent richting de bal. González speelt de bal door. Rybar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Paraíso FC 0:8

81e minuut.
Barczi is nu in balbezit. Barczi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Greenwood de bal. Rybar rent richting de bal. Rybar schiet op doel. Moen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Carlos Team 51%, Paraíso FC 49%.
San Carlos Team - Paraíso FC 0:8