Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Jose fc. Soto FC
Jose Tactiek Barca Ofensiva
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 41.7
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


8e minuut.
Arias geeft een hoge lob. Carr kopt de bal weg. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ... Roriz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Urrutia geeft een lange en hoge pass. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczera draait met de bal, schiet en ... Lanchester bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Prinzessin probeert naar een medespeler te passen. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Fernández passt de bal zonder na te denken. Ben Khalifa geeft de bal voor. De La Cuesta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Prinzessin is nu in balbezit. Prinzessin passt de bal zonder na te denken. Portuga rent richting de bal. Portuga haalt uit met een fantastische trap. Lanchester probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kuczera rent richting de bal. Tatu speelt de bal door. Shinoda onderschept slim de pass. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera haalt uit met een fantastische trap. Lanchester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose fc. 49%, Soto FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Jose fc. - Soto FC 0:0

49e minuut.
Singh onderschept slim de pass. Singh geeft de bal voor. Aebi controleert de bal met de borst. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fernández rent richting de bal. Fernández speelt de bal door. Tatu speelt de bal door. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga haalt uit met een fantastische trap. Lanchester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kuczera heeft problemen om de bal te vangen. Singh is nu in balbezit. Kuczera onderschept slim de pass. Kuczera draait met de bal, schiet en ... Lanchester maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - Soto FC 0:1

54e minuut.
Ben Khalifa rent richting de bal. Hagges bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalifa onderschept slim de pass. Ben Khalifa geeft de bal voor. De La Cuesta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Singh geeft de bal voor. Aebi kopt de bal weg. Kuczera rent richting de bal. Kuczera haalt uit met een fantastische trap. Lanchester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta rent richting de bal. Carr is nu in balbezit. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta schiet op doel. Roriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr haalt uit met een fantastische trap. Roriz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Jose fc. - Soto FC 1:1

76e minuut.
Singh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Icardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuczera heeft problemen om de bal te vangen. Kuczera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuczera geeft een hoge lob. Hagges is nu in balbezit. Hagges schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Singh geeft een hoge lob. Daar is Aebi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. De La Cuesta schiet op doel. Roriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose fc. - Soto FC 2:1

90e minuut.
Icardo rent richting de bal. Icardo speelt de bal door. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Jose fc. - Soto FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose fc. 58%, Soto FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Jose fc. - Soto FC 2:2