Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Saprissa Gatos Fuertes
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rupić speelt de bal door. Daar is Pierluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rupić is nu in balbezit. Rupić draait met de bal, schiet en ... Acuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Saprissa - Gatos Fuertes 1:0

5e minuut.
Villalta passt de bal in één keer door. Hahn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laporte is nu in balbezit. Laporte haalt uit met een fantastische trap. Novaro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

33e minuut.
Rupić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burgos komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Rendon geeft een lange en hoge pass. Wanchope is nu in balbezit. Burgos onderschept slim de pass. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Acuña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Saprissa - Gatos Fuertes 2:0

42e minuut.
Leiva rent richting de bal. Burgos is nu in balbezit. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela haalt uit met een fantastische trap. Wanchope probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Milliner is nu in balbezit. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos passt de bal zonder na te denken. Villela is nu in balbezit. Villela schiet op doel. Acuña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Saprissa 37%, Gatos Fuertes 63%.
Deportivo Saprissa - Gatos Fuertes 2:0

72e minuut.
Wanchope verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Staszewski de bal. Barboza rent richting de bal. Staszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Staszewski geeft de bal voor. Acuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burgos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Saprissa - Gatos Fuertes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Saprissa 40%, Gatos Fuertes 60%.
Deportivo Saprissa - Gatos Fuertes 3:0