Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fox Uruca FC Partenope Lions
433 Tactiek 433zone
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 41.3
solide Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Lutka rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Orsós is nu in balbezit. Orsós draait met de bal, schiet en ... Ciumak bokst de bal weg.

7e minuut.
Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz geeft een lange en hoge pass. Daar is Leśniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Partenope Lions 0:1

13e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal in één keer door. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Partenope Lions 0:2

15e minuut.
Betzold passt de bal in één keer door. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Orsós rent richting de bal. Orsós speelt de bal door. Lutka is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kerekes is nu in balbezit. Leśniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniarek passt de bal in één keer door. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Schlosser onderschept slim de pass. Wałkarz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schlosser. Schlosser krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft de bal voor. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek schiet op doel. Nyitrai probeert de bal aan de voet te houden. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basciano rent richting de bal. Orsós onderschept slim de pass. Orsós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek schiet op doel. Minder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orsós springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Partenope Lions 0:3

25e minuut.
Walicki rent richting de bal. Betzold verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wałkarz speelt de bal door. Minder met een sublieme pass. Klungelig pakt Mena de bal. Mena draait met de bal, schiet en ... Walicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Orsós speelt de bal door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal in één keer door. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Ciumak bokst de bal weg. Kerekes is nu in balbezit. Kerekes geeft de bal voor. Schlosser is nu in balbezit. Schlosser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Basciano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciumak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orsós rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Partenope Lions 0:4

41e minuut.
Betzold met de inworp. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz passt de bal in één keer door. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 65%, Partenope Lions 35%.
Fox Uruca FC - Partenope Lions 0:4

49e minuut.
Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Partenope Lions 0:5

53e minuut.
Wałkarz controleert de bal met de borst. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen geeft een lange en hoge pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Schlosser rent richting de bal. Frągnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Walicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walicki krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Basciano verovert de bal door een tackle van achteren. Basciano geeft de bal voor. Harasymiuk kopt de bal weg. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez met een sublieme pass. Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orsós rent richting de bal. Orsós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Partenope Lions 0:6

75e minuut.
Orsós is nu in balbezit. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Ciumak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acosta komt het veld opgelopen. Dubus komt het veld opgelopen. Finazzi komt het veld opgelopen. Pieńkosz komt het veld opgelopen. Ursache komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Acosta onderschept slim de pass. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena geeft de bal voor. Walicki rent richting de bal. Walicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Partenope Lions 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 65%, Partenope Lions 35%.
Fox Uruca FC - Partenope Lions 1:6