Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soto FC Momias F.c
Barca Ofensiva Tactiek Attack 3
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.2 gemiddelde waardering 41.8
very good Schieten excellent
weak Passen weak
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Auribault speelt de bal door. Salinas rent richting de bal. Salinas passt de bal zonder na te denken. Manquilef is nu in balbezit. Manquilef haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Icardo speelt de bal door. Raiciu speelt de bal door. Correira is nu in balbezit. Matoš onderschept slim de pass. Matoš schiet op doel. Roriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manquilef is nu in balbezit. Manquilef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soto FC - Momias F.c 0:1

13e minuut.
Kuczera rent richting de bal. Kuczera geeft de bal voor. Comaniciu kan de bal niet met de borst controleren. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga passt de bal in één keer door. Icardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef onderschept slim de pass. Manquilef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soto FC - Momias F.c 0:2

19e minuut.
Hagges met een sublieme pass. Auribault met een sublieme pass. Klungelig pakt Portuga de bal. Portuga draait met de bal, schiet en ... Ibeas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soto FC - Momias F.c 1:2

21e minuut.
Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu met een sublieme pass. Manquilef is nu in balbezit. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tatu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Núñez komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kuczera met een snelle inworp. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal zonder na te denken. Portuga rent richting de bal. Portuga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez passt de bal in één keer door. Kuczera rent richting de bal. Kuczera haalt uit met een fantastische trap. Ibeas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soto FC 47%, Momias F.c 53%.
Soto FC - Momias F.c 1:2

52e minuut.
Raiciu met de inworp. Matoš rent richting de bal. Matoš geeft een lange en hoge pass. Salinas rent richting de bal. Salinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soto FC - Momias F.c 1:3

59e minuut.
Kuczera geeft een lange en hoge pass. Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga onderschept slim de pass. Portuga haalt uit met een fantastische trap. Auribault probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Prinzessin is nu in balbezit. Fernández is nu in balbezit. Fernández geeft de bal voor. Portuga rent richting de bal. Portuga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Prinzessin speelt de bal door. Spini is nu in balbezit. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soto FC - Momias F.c 1:4

90e minuut.
Arguedas passt de bal zonder na te denken. Comaniciu is nu in balbezit. Portuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portuga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soto FC 38%, Momias F.c 62%.
Soto FC - Momias F.c 1:4