Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partenope Lions Deportivo Saprissa
433zone Tactiek 433
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 33.4
zeer goed Schieten zwak
solide Passen matig
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Betzold rent richting de bal. Betzold passt de bal zonder na te denken. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinilla Miranda is nu in balbezit. Orsós onderschept slim de pass. Orsós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Deportivo Saprissa 1:0

2e minuut.
Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós rent richting de bal. Orsós passt de bal in één keer door. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen speelt de bal door. Leśniarek probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Betzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Betzold met een sublieme pass. Hahn is nu in balbezit. Orsós verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wałkarz zal de hoekschop nemen. Orsós springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Cankurtaran rent richting de bal. Cankurtaran geeft een hoge lob. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek met een sublieme pass. Orsós rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leśniarek neemt de hoekschop. Orsós kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kamau heeft problemen om de bal te vangen. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós haalt uit met een fantastische trap. Novaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Deportivo Saprissa 2:0

20e minuut.
Saramanho geeft de bal voor. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek geeft een hoge lob. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wałkarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leśniarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Deportivo Saprissa 3:0

29e minuut.
Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Hahn probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wałkarz zal de hoekschop nemen. Leśniarek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Deportivo Saprissa 4:0

36e minuut.
Saramanho rent richting de bal. Betzold is nu in balbezit. Betzold probeert naar een medespeler te passen. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal met de wreef. Orsós is nu in balbezit. Orsós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Deportivo Saprissa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partenope Lions 26%, Deportivo Saprissa 74%.
Partenope Lions - Deportivo Saprissa 5:0

54e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós haalt uit met een fantastische trap. Novaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Deportivo Saprissa 6:0

58e minuut.
Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Orsós is nu in balbezit. Orsós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek geeft de bal voor. Jiménez kopt de bal weg. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ... Novaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Novaro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Partenope Lions - Deportivo Saprissa 7:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finazzi komt het veld opgelopen. Ursache komt het veld opgelopen. Dubus komt het veld opgelopen. Pieńkosz komt het veld opgelopen. Acosta komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Burgos onderschept slim de pass. Acosta onderschept slim de pass. Acosta passt de bal met de wreef. Orsós rent richting de bal. Orsós schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Orsós is nu in balbezit. Orsós passt de bal zonder na te denken. Ursache rent richting de bal. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partenope Lions 20%, Deportivo Saprissa 80%.
Partenope Lions - Deportivo Saprissa 7:0