Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatos Fuertes Fox Uruca FC
Normal Tactiek 433
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 39.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Nyitrai probeert naar een medespeler te passen. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena passt de bal met de wreef. Daar is Minder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pirro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:1

6e minuut.
Quesada met een sublieme pass. Klungelig pakt Minder de bal. Rendon rent richting de bal. Minder onderschept slim de pass. Minder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Maita kopt de bal weg. Minder is nu in balbezit. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro haalt uit met een fantastische trap. Acuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:2

9e minuut.
Lutka geeft een hoge lob. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro passt de bal zonder na te denken. Minder is nu in balbezit. Minder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acuña met een harde bal richting middenveld. Maita kopt de bal weg. Minder rent richting de bal. Minder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:3

16e minuut.
Schlosser passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pirro de bal. Pirro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minder de bal. Minder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:4

19e minuut.
Schlosser verovert de bal door een tackle van achteren. Minder rent richting de bal. Minder passt de bal met de wreef. Pirro is nu in balbezit. Pirro schiet op doel. Acuña bokst de bal weg.

22e minuut.
Pirro is nu in balbezit. Pirro passt de bal in één keer door. Lutka rent richting de bal. Lutka geeft de bal voor. Minder krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schlosser rent richting de bal. Schlosser draait met de bal, schiet en ... Acuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:5

26e minuut.
Pirro haalt uit met een fantastische trap. Wanchope probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kerekes geeft de bal voor. Lanuza kan de bal niet met de borst controleren. Mena geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Minder heeft problemen om de bal te vangen. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder onderschept slim de pass. Minder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:6

37e minuut.
Nyitrai passt de bal met de wreef. Schlosser heeft problemen om de bal te vangen. Rendon is nu in balbezit. Schlosser verovert de bal door een tackle van achteren. Schlosser geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lutka passt de bal met de wreef. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro probeert naar een medespeler te passen. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Leiva geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerekes met de inworp. Pirro geeft een lange en hoge pass. Barboza probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mena passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schlosser de bal. Schlosser passt de bal in één keer door. Pirro is nu in balbezit. Pirro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Fuertes 79%, Fox Uruca FC 21%.
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:7

47e minuut.
Maita is nu in balbezit. Maita passt de bal met de wreef. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlosser rent richting de bal. Schlosser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon geeft een hoge lob. Quesada kopt de bal weg. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro draait met de bal, schiet en ... Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:8

55e minuut.
Pirro passt de bal met de wreef. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:9

56e minuut.
Villalta met een sublieme pass. Daar is Laporte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minder onderschept slim de pass. Klungelig pakt Schlosser de bal. Schlosser draait met de bal, schiet en ... Acuña bokst de bal weg.

58e minuut.
Lutka rent richting de bal. Lutka passt de bal zonder na te denken. Maita met een sublieme pass. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Schlosser passt de bal zonder na te denken. Leiva rent richting de bal. Leiva passt de bal met de wreef. Pirro rent richting de bal. Pirro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Maita met een sublieme pass. Mena probeert naar een medespeler te passen. Schlosser heeft problemen om de bal te vangen. Leiva is nu in balbezit. Schlosser onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mena rent richting de bal. Rendon onderschept slim de pass. Rendon passt de bal zonder na te denken. Minder heeft problemen om de bal te vangen. Minder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Maita speelt de bal door. Quesada is nu in balbezit. Quesada speelt de bal door. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro haalt uit met een fantastische trap. Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Schlosser kopt de bal weg. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro speelt de bal door. Minder is nu in balbezit. Minder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Maita rent richting de bal. Maita passt de bal met de wreef. Minder heeft problemen om de bal te vangen. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Maita verovert de bal door een tackle van achteren. Maita passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Minder de bal. Minder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Acuña trapt de bal weg. Maita heeft problemen om de bal te vangen. Maita probeert naar een medespeler te passen. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wanchope trapt de bal weg. Maita kopt de bal weg. Daar is Schlosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:10

82e minuut.
Maita probeert naar een medespeler te passen. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Pirro is nu in balbezit. Pirro geeft een lange en hoge pass. Schlosser maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Fuertes 78%, Fox Uruca FC 22%.
Gatos Fuertes - Fox Uruca FC 0:11