Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Carlos Team Partenope Lions
Liarly Tactiek 433zone
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 46
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen adequate


16e minuut.
Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Leśniarek heeft problemen om de bal te vangen. Kriško tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leśniarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Betzold zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Betzold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniarek probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Orsós is nu in balbezit. Orsós draait met de bal, schiet en ... Moen bokst de bal weg.

19e minuut.
Kriško geeft een hoge lob. Tucker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harasymiuk probeert naar een medespeler te passen. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek speelt de bal door. Orsós is nu in balbezit. Orsós schiet op doel. Moen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Partenope Lions 0:1

22e minuut.
Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz passt de bal in één keer door. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Greenwood de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wałkarz neemt de hoekschop. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek geeft een hoge lob. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen. Moen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Leśniarek is nu in balbezit. Kriško is nu in balbezit. Leśniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniarek passt de bal in één keer door. Orsós is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Tucker passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. Calvo geeft een lange en hoge pass. Urzay springt en kopt de bal. Jenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Partenope Lions 0:2

44e minuut.
Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Leśniarek heeft problemen om de bal te vangen. Leśniarek passt de bal in één keer door. Orsós rent richting de bal. Orsós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Carlos Team 64%, Partenope Lions 36%.
San Carlos Team - Partenope Lions 0:2

57e minuut.
Wałkarz passt de bal zonder na te denken. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek passt de bal met de wreef. Orsós is nu in balbezit. Orsós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tucker rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez passt de bal in één keer door. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Moen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Tucker kopt de bal weg. Frągnowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela draait met de bal, schiet en ... Jenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Partenope Lions 1:2

75e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro probeert naar een medespeler te passen. Brizuela rent richting de bal. Brizuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Carlos Team - Partenope Lions 2:2

77e minuut.
Wałkarz speelt de bal door. Leśniarek rent richting de bal. Greenwood legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leśniarek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Leśniarek kan niet meer verder spelen. Dubus komt het veld opgelopen. Orsós legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Partenope Lions 2:3

85e minuut.
Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Orsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - Partenope Lions 2:4

88e minuut.
Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro geeft de bal voor. Daar is Frągnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Carlos Team 55%, Partenope Lions 45%.
San Carlos Team - Partenope Lions 2:4