Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monos Éticos OSAM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Howard probeert de bal aan de voet te houden. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Campos krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Garrido kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mata zal de hoekschop nemen. Vidales springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vidales krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ortega neemt de hoekschop. Daar is Lascarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Campos speelt de bal door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vidales de bal. Vidales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monos Éticos - OSAM 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monos Éticos 50%, OSAM 50%.
Monos Éticos - OSAM 1:0

46e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Zamora onderschept slim de pass. Zamora met een sublieme pass. Klungelig pakt Quintana de bal. Quintana schiet op doel. Venegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monos Éticos 34%, OSAM 66%.
Monos Éticos - OSAM 1:0