Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSCN 6abo
ssczone Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 20.6
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durğut geeft de bal voor. Zsák kopt de bal weg. Chambé heeft problemen om de bal te vangen. Chambé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Muñoz met een harde bal richting middenveld. Durğut kopt de bal weg. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - 6abo 1:0

5e minuut.
Durğut onderschept slim de pass. Durğut passt de bal zonder na te denken. Zsák speelt de bal door. Chambé is nu in balbezit. Chambé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cano rent richting de bal. Cano met een sublieme pass. Zsák met een sublieme pass. Chambé rent richting de bal. Chambé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Durğut kopt de bal weg. Zsák is nu in balbezit. Zsák passt de bal zonder na te denken. Chambé rent richting de bal. Chambé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Quiróz onderschept slim de pass. Durğut verovert de bal door een tackle van achteren. Durğut passt de bal zonder na te denken. Zsák is nu in balbezit. Zsák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Cano rent richting de bal. Cano passt de bal in één keer door. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák is nu in balbezit. Zsák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cano rent richting de bal. Cano schiet op doel. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Chambé is nu in balbezit. Chambé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - 6abo 2:0

20e minuut.
Bell met een sublieme pass. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé begaat een overtreding. Chambé krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Durğut verovert de bal door een tackle van achteren. Durğut met een sublieme pass. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - 6abo 3:0

37e minuut.
Mazza rent richting de bal. Zsák onderschept slim de pass. Zsák probeert naar een medespeler te passen. Chambé rent richting de bal. Chambé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jurado geeft de bal voor. Pinnock rent richting de bal. Cano onderschept slim de pass. Chambé heeft problemen om de bal te vangen. Chambé draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - 6abo 4:0

44e minuut.
Cano speelt de bal door. Quiróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé verovert de bal door een tackle van achteren. Chambé haalt uit met een fantastische trap. Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - 6abo 5:0

44e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado geeft een lange en hoge pass. Iglesia probeert de bal aan de voet te houden. Chambé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSCN 27%, 6abo 73%.
SSCN - 6abo 5:0

49e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano geeft de bal voor. Zsák is nu in balbezit. Zsák geeft een lange en hoge pass. Chambé krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

52e minuut.
Quiróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé verovert de bal door een tackle van achteren. Chambé met een sublieme pass. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cano speelt de bal door. Casanova geeft een lange en hoge pass. Quiróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé onderschept slim de pass. Chambé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pinnock passt de bal in één keer door. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák probeert naar een medespeler te passen. Chambé rent richting de bal. Chambé haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - 6abo 6:0

57e minuut.
Durğut met een sublieme pass. Zsák rent richting de bal. Chambé bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák is nu in balbezit. Zsák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - 6abo 7:0

60e minuut.
Zorrilla geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cano de bal onder controle te krijgen. Aragón kopt de bal weg. Klungelig pakt Zsák de bal. Zsák haalt uit met een fantastische trap. Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé verovert de bal door een tackle van achteren. Chambé met een sublieme pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano geeft een hoge lob. Chambé met een sublieme pass. Zsák heeft problemen om de bal te vangen. Zsák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - 6abo 8:0

70e minuut.
Cano onderschept slim de pass. Cano passt de bal met de wreef. Zsák rent richting de bal. Durğut rent richting de bal. Durğut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Durğut heeft problemen om de bal te vangen. Durğut geeft een lange en hoge pass. Zsák rent richting de bal. Zsák schiet op doel. Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - 6abo 9:0

78e minuut.
Inworp. Cano met de inworp. Durğut probeert naar een medespeler te passen. Chambé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé schiet op doel. Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prado is nu in balbezit. Chambé onderschept slim de pass. Chambé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - 6abo 10:0

81e minuut.
Aragón is nu in balbezit. Aragón geeft een lange en hoge pass. Quiróz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chambé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prado heeft problemen om de bal te vangen. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák schiet op doel. Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prado probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
SSCN - 6abo 11:0

83e minuut.
Zorrilla is nu in balbezit. Zorrilla geeft de bal voor. Inworp. Cano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinnock onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aragón geeft de bal voor. Prado onderschept slim de pass. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák haalt uit met een fantastische trap. Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSCN 23%, 6abo 77%.
SSCN - 6abo 11:0