Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búhos Alegres Avispas Veloces
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Klungelig pakt Contreras de bal. Morera is nu in balbezit. Contreras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Contreras krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Batista geeft de bal voor. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carrillo de bal. Castellón is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Eduarte de bal onder controle te krijgen. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez speelt de bal door. Klungelig pakt Batista de bal. Batista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Alegres - Avispas Veloces 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Alegres 50%, Avispas Veloces 50%.
Búhos Alegres - Avispas Veloces 1:0

54e minuut.
Carranza kopt de bal weg. Contreras probeert de bal met de borst te controleren. Morera is nu in balbezit. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turró met een snelle inworp. Batista is nu in balbezit. Batista draait met de bal, schiet en ... Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Batista is nu in balbezit. Domínguez rent richting de bal. Batista schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Batista krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ortega trapt de bal weg. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo passt de bal in één keer door. Carmona rent richting de bal. Carmona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Alegres 40%, Avispas Veloces 60%.
Búhos Alegres - Avispas Veloces 1:0