Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Jose Reborn Avispas Desguarnecidos
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
MacQuilkan rent richting de bal. Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Cortés passt de bal zonder na te denken. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sagasti passt de bal met de wreef. Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić met een sublieme pass. Manni rent richting de bal. Manni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Everts verovert de bal door een tackle van achteren. Everts geeft een lange en hoge pass. Manni rent richting de bal. Manni haalt uit met een fantastische trap. Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose Reborn - Avispas Desguarnecidos 1:0

21e minuut.
Quintanilla met een sublieme pass. Sagasti is nu in balbezit. Sagasti geeft een hoge lob. Daar is Ballesteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sagasti passt de bal in één keer door. Ballesteros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brenden. Brenden krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt MacQuilkan de bal. MacQuilkan met een sublieme pass. Jarzębski rent richting de bal. Jarzębski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose Reborn - Avispas Desguarnecidos 2:0

37e minuut.
Jarzębski rent richting de bal. Jarzębski passt de bal zonder na te denken. Manni is nu in balbezit. Manni haalt uit met een fantastische trap. Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Jose Reborn - Avispas Desguarnecidos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose Reborn 45%, Avispas Desguarnecidos 55%.
San Jose Reborn - Avispas Desguarnecidos 3:0

49e minuut.
Nicklasson is nu in balbezit. Nicklasson geeft de bal voor. Cortés kopt de bal weg. Kolomaz rent richting de bal. Kolomaz schiet op doel. Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ortega met een harde bal richting middenveld. Tomić kopt de bal weg. Jarzębski heeft problemen om de bal te vangen. Manni rent richting de bal. Manni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Jose Reborn 51%, Avispas Desguarnecidos 49%.
San Jose Reborn - Avispas Desguarnecidos 3:0