Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
6abo Monos Éticos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Na een snelle pass probeert Mata de bal onder controle te krijgen. Pizarro kopt de bal weg. Daar is Vidales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidales draait met de bal, schiet en ... Prado probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mazza is nu in balbezit. Mazza passt de bal zonder na te denken. Quintero heeft problemen om de bal te vangen. Quintero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sandoval geeft een hoge lob. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado rent richting de bal. Vidales onderschept slim de pass. Vidales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
6abo - Monos Éticos 0:1

31e minuut.
Zorrilla probeert naar een medespeler te passen. Pinnock rent richting de bal. Pinnock met een sublieme pass. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero draait met de bal, schiet en ... Venegas bokst de bal weg.

34e minuut.
Mazza rent richting de bal. Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Vidales rent richting de bal. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mata kopt de bal weg. Pinnock probeert de bal aan de voet te houden. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidales is nu in balbezit. Vidales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mata geeft de bal voor. Rendon kopt de bal weg. Zorrilla probeert de bal aan de voet te houden. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
6abo - Monos Éticos 0:2

45e minuut.
Sandoval raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iturralde komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 6abo 44%, Monos Éticos 56%.
6abo - Monos Éticos 0:2

70e minuut.
Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Rendon met een sublieme pass. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero rent richting de bal. Quintero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza passt de bal zonder na te denken. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinnock verovert de bal door een tackle van achteren. Pinnock met een sublieme pass. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Laitano onderschept slim de pass. Laitano probeert naar een medespeler te passen. Quintero is nu in balbezit. Quintero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
6abo - Monos Éticos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 6abo 49%, Monos Éticos 51%.
6abo - Monos Éticos 1:2