Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avispas Veloces CD Seremos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar met een sublieme pass. Klungelig pakt Wanchope de bal. Wanchope schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Quintero kopt de bal weg. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eduarte de bal. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Veloces - CD Seremos 1:0

37e minuut.
Marín trapt de bal weg van het doel. Carranza is nu in balbezit. Carranza met een sublieme pass. Wanchope rent richting de bal. Wanchope haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avispas Veloces - CD Seremos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Veloces 46%, CD Seremos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avispas Veloces - CD Seremos 1:1

54e minuut.
Quintero is nu in balbezit. Domínguez rent richting de bal. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Veloces 46%, CD Seremos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avispas Veloces - CD Seremos 1:1