Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avispas Desguarnecidos FC Cordoba
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mazza probeert naar een medespeler te passen. Androver bereikt de bal nog maar net als eerste. Androver passt de bal in één keer door. Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Hernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sagasti met de inworp. Thomas met een sublieme pass. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Madrigal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mairena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel. Paal! Jerez speelt de bal door. Klungelig pakt Peña de bal. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Marañón probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Desguarnecidos - FC Cordoba 1:0

20e minuut.
Marañón rent richting de bal. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas speelt de bal door. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Madrigal heeft problemen om de bal te vangen. Helguera is nu in balbezit. Helguera passt de bal met de wreef. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Androver rent richting de bal. Androver passt de bal in één keer door. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros schiet op doel. Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Hernández rent richting de bal. Lacayo met een sublieme pass. Thomas speelt de bal door. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... Meléndez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Desguarnecidos 47%, FC Cordoba 53%.
Avispas Desguarnecidos - FC Cordoba 1:0

58e minuut.
Sagasti rent richting de bal. Peña onderschept slim de pass. Peña met een sublieme pass. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Sáenz de bal. Marañón verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón speelt de bal door. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Desguarnecidos 62%, FC Cordoba 38%.
Avispas Desguarnecidos - FC Cordoba 1:0