Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castores Resistentes San Jose Reborn
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 25.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Serrano speelt de bal door. Arguedas rent richting de bal. Arguedas speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sagasti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Schaken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dompedro bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Acedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Schaken trapt de bal weg. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni draait met de bal, schiet en ... Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Bellido heeft problemen om de bal te vangen. MacQuilkan rent richting de bal. MacQuilkan draait met de bal, schiet en ... Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - San Jose Reborn 0:1

11e minuut.
Tomić onderschept slim de pass. Tomić passt de bal in één keer door. Manni is nu in balbezit. Manni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bellido de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Serrano passt de bal met de wreef. Arguedas is nu in balbezit. Arguedas met een sublieme pass. Dompedro rent richting de bal. Dompedro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castores Resistentes 49%, San Jose Reborn 51%.
Castores Resistentes - San Jose Reborn 0:1

47e minuut.
Everts geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arguedas met de inworp. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Dompedro probeert naar een medespeler te passen. MacQuilkan rent richting de bal. Manni rent richting de bal. Manni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - San Jose Reborn 0:2

52e minuut.
Dompedro probeert naar een medespeler te passen. Dompedro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schaken. Dompedro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serrano wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jarzębski is nu in balbezit. Jarzębski probeert naar een medespeler te passen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni is nu in balbezit. Manni schiet op doel. Paniagua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - San Jose Reborn 0:3

69e minuut.
Jarzębski is nu in balbezit. Jarzębski passt de bal met de wreef. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni haalt uit met een fantastische trap. Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - San Jose Reborn 0:4

74e minuut.
Brenden rent richting de bal. Dompedro onderschept slim de pass. Dompedro speelt de bal door. Acedo rent richting de bal. Acedo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Everts geeft de bal voor. Manni rent richting de bal. Méndez rent richting de bal. Manni verovert de bal door een tackle van achteren. Manni haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Dompedro onderschept slim de pass. Dompedro speelt de bal door. Jarzębski probeert naar een medespeler te passen. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
MacQuilkan passt de bal met de wreef. Jarzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski passt de bal zonder na te denken. Manni rent richting de bal. Manni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castores Resistentes - San Jose Reborn 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castores Resistentes 59%, San Jose Reborn 41%.
Castores Resistentes - San Jose Reborn 0:5