Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avispas Desguarnecidos SSCN
Normal Tactiek ssczone
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 37.1
poor Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen average


12e minuut.
Cano kopt de bal weg. Daar is Zsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsák haalt uit met een fantastische trap. Quintanilla probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Desguarnecidos - SSCN 0:1

13e minuut.
Mairena is nu in balbezit. Chambé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé speelt de bal door. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Desguarnecidos - SSCN 0:2

17e minuut.
Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano speelt de bal door. Daar is Chambé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Desguarnecidos - SSCN 0:3

25e minuut.
Siles is nu in balbezit. Durğut onderschept slim de pass. Durğut passt de bal met de wreef. Zsák rent richting de bal. Zsák schiet op doel. Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cano onderschept slim de pass. Cano geeft de bal voor. Zsák is nu in balbezit. Zsák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Durğut speelt de bal door. Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal met de wreef. Cano rent richting de bal. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Desguarnecidos - SSCN 0:4

34e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Inworp. Cano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mairena rent richting de bal. Chambé verovert de bal door een tackle van achteren. Chambé passt de bal met de wreef. Zsák is nu in balbezit. Zsák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Savaşçı rent richting de bal. Savaşçı geeft de bal voor. Zsák is nu in balbezit. Zsák passt de bal zonder na te denken. Cano is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zsák rent richting de bal. Quintanilla is nu in balbezit. Zsák onderschept slim de pass. Zsák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sáenz kopt de bal weg. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Durğut met een sublieme pass. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Desguarnecidos - SSCN 0:5

43e minuut.
Cano onderschept slim de pass. Cano passt de bal met de wreef. Chambé bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák is nu in balbezit. Zsák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Desguarnecidos 76%, SSCN 24%.
Avispas Desguarnecidos - SSCN 0:5

46e minuut.
Siles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Odio komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal met de wreef. Cano probeert de bal aan de voet te houden. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Durğut verovert de bal door een tackle van achteren. Durğut speelt de bal door. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák schiet op doel. Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Desguarnecidos - SSCN 0:6

58e minuut.
Cano rent richting de bal. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák passt de bal met de wreef. Chambé heeft problemen om de bal te vangen. Chambé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Durğut met een sublieme pass. Cano rent richting de bal. Zsák heeft problemen om de bal te vangen. Zsák schiet op doel. Na een snelle pass probeert Torres de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Desguarnecidos - SSCN 0:7

61e minuut.
Torre komt het veld opgelopen. Cuartero komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal zonder na te denken. Zsák is nu in balbezit. Zsák draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Torres de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Desguarnecidos - SSCN 0:8

65e minuut.
Jurado passt de bal met de wreef. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák passt de bal met de wreef. Chambé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Durğut verovert de bal door een tackle van achteren. Cano is nu in balbezit. Cano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Durğut is nu in balbezit. Durğut geeft een lange en hoge pass. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Chambé is nu in balbezit. Chambé schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortega speelt de bal door. Daar is Baini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baini geeft een hoge lob. Chambé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambé schiet op doel. Ortega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Torres geeft de bal voor. Cano kopt de bal weg. Chambé rent richting de bal. Chambé schiet op doel. Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Desguarnecidos - SSCN 0:9

79e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Durğut probeert naar een medespeler te passen. Chambé rent richting de bal. Chambé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Quintanilla speelt de bal door. Odio controleert de bal met de borst. Zsák is nu in balbezit. Zsák schiet op doel. Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

90e minuut.
Torre met een harde bal richting middenveld. Cuartero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuartero passt de bal met de wreef. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Desguarnecidos 62%, SSCN 38%.
Avispas Desguarnecidos - SSCN 0:9