Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milano1899 Gatos Compactos
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Atance rent richting de bal. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Atance rent richting de bal. Atance schiet op doel. Giacomin bokst de bal weg.

12e minuut.
Guardia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mairena komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Klungelig pakt Ibáñez de bal. Zeledón verovert de bal door een tackle van achteren. Zeledón passt de bal zonder na te denken. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Carbonero met de inworp. Klungelig pakt Ibáñez de bal. Cayasso onderschept slim de pass. Zeledón rent richting de bal. Zeledón geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Gatos Compactos 1:0

44e minuut.
Desanti passt de bal zonder na te denken. Quesada rent richting de bal. Met opzet legt Ibáñez zijn tegenspeler op de grond. Ibáñez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano1899 46%, Gatos Compactos 54%.
AC Milano1899 - Gatos Compactos 1:0

56e minuut.
Fisher rent richting de bal. Bonilla rent richting de bal. Fisher maakt een afschuwelijke overtreding. Fisher krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Norton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mairena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Miller geeft de bal voor. Cárdenas probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miller. Miller krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Miller is nu in balbezit. Miller geeft een hoge lob. Acevedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atance rent richting de bal. Atance schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Atance is nu in balbezit. Bonilla rent richting de bal. Atance bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano1899 58%, Gatos Compactos 42%.
AC Milano1899 - Gatos Compactos 1:0