Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saprissa-36 Ranas Éticos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto passt de bal met de wreef. Escalante is nu in balbezit. Escalante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Siles passt de bal in één keer door. Myrie probeert naar een medespeler te passen. Abbott heeft problemen om de bal te vangen. Abbott haalt uit met een fantastische trap. Barroso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Ranas Éticos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saprissa-36 22%, Ranas Éticos 78%.
Saprissa-36 - Ranas Éticos 1:0

48e minuut.
Sáenz met een snelle inworp. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een lange en hoge pass. Siles is nu in balbezit. Siles geeft een lange en hoge pass. Barroso bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lahoz rent richting de bal. Myrie onderschept slim de pass. Myrie probeert naar een medespeler te passen. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis onderschept slim de pass. Francis geeft een lange en hoge pass. Maxwell rent richting de bal. Maxwell geeft een hoge lob. Warner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Rocha passt de bal zonder na te denken. Myrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes begaat een overtreding. Cervantes krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Serra geeft de bal voor. Lahoz kopt de bal weg. Cruz rent richting de bal. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saprissa-36 46%, Ranas Éticos 54%.
Saprissa-36 - Ranas Éticos 1:0