Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Éticos Hipopótamos Embobados
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Biarnés is nu in balbezit. Biarnés passt de bal in één keer door. Odio bereikt de bal nog maar net als eerste. Odio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Francis geeft een lange en hoge pass. Herrero is nu in balbezit. Herrero passt de bal zonder na te denken. Escalante is nu in balbezit. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Espinoza met een sublieme pass. Lahoz rent richting de bal. Lahoz passt de bal in één keer door. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Turró geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biarnés met een snelle inworp. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maldonado passt de bal met de wreef. Pastora rent richting de bal. Pastora passt de bal in één keer door. Odio is nu in balbezit. Odio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Éticos - Hipopótamos Embobados 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Éticos 35%, Hipopótamos Embobados 65%.
Ranas Éticos - Hipopótamos Embobados 0:1

59e minuut.
Francis geeft de bal voor. Drummond kopt de bal weg. Escalante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herrero rent richting de bal. Herrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Contreras probeert naar een medespeler te passen. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto passt de bal zonder na te denken. Escalante is nu in balbezit. Escalante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Éticos 38%, Hipopótamos Embobados 62%.
Ranas Éticos - Hipopótamos Embobados 0:1