Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saprissa-36 Osos Suspensos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Sainz verovert de bal door een tackle van achteren. Sainz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caravaca de bal. Abbott is nu in balbezit. Abbott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Osos Suspensos 1:0

6e minuut.
Myrie onderschept slim de pass. Myrie geeft een lange en hoge pass. Abbott heeft problemen om de bal te vangen. Abbott schiet op doel. Cedeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Osos Suspensos 2:0

18e minuut.
Abbott rent richting de bal. Abajo onderschept slim de pass. Myrie verovert de bal door een tackle van achteren. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Myrie haalt uit met een fantastische trap. Abbott probeert de bal aan de voet te houden. Azofeifa is nu in balbezit. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Sainz onderschept slim de pass. Sainz passt de bal met de wreef. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Cedeño met een harde bal richting middenveld. Sainz kopt de bal weg. Myrie is nu in balbezit. Myrie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saprissa-36 43%, Osos Suspensos 57%.
Saprissa-36 - Osos Suspensos 2:0

61e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Abajo verovert de bal door een tackle van achteren. Aguas probeert naar een medespeler te passen. Greenwood rent richting de bal. Greenwood haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Abajo rent richting de bal. Abajo met een sublieme pass. Greenwood is nu in balbezit. Aguas rent richting de bal. Aguas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Myrie rent richting de bal. Myrie geeft de bal voor. Maldonado is nu in balbezit. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Abajo verovert de bal door een tackle van achteren. Sainz rent richting de bal. Sainz met een sublieme pass. Abbott is nu in balbezit. Abbott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cedeño trapt de bal weg van het doel. Sainz kopt de bal weg. Daar is Abbott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myrie is nu in balbezit. Myrie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saprissa-36 45%, Osos Suspensos 55%.
Saprissa-36 - Osos Suspensos 2:0