Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milano1899 Vecchi Lions 1926
Attack Tactiek 433z
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 33
weak Schieten solid
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Jura rent richting de bal. Jura passt de bal met de wreef. Polok probeert naar een medespeler te passen. Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Timiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Quesada stond buitenspel. Charrier maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jura is nu in balbezit. Jura draait met de bal, schiet en ... Giacomin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fisher de bal. Jura is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:1

9e minuut.
Szczotok heeft problemen om de bal te vangen. Szczotok passt de bal in één keer door. Jura probeert de bal met de borst te controleren. Szczotok bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:2

12e minuut.
Timiş probeert naar een medespeler te passen. Szczotok is nu in balbezit. Szczotok schiet op doel. Sanín heeft problemen om de bal te vangen. Sanín geeft een lange en hoge pass. Giacomin bokst de bal weg. Jura rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sanín is nu in balbezit. Sanín geeft een lange en hoge pass. Kloskowski kopt de bal weg. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura haalt uit met een fantastische trap. Giacomin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:3

17e minuut.
Daar is Cayasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cayasso passt de bal met de wreef. Chinchilla is nu in balbezit. Jura verovert de bal door een tackle van achteren. Jura schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:4

21e minuut.
Kloskowski passt de bal in één keer door. Giacomin probeert naar een medespeler te passen. Polok kopt de bal weg. Szczotok is nu in balbezit. Szczotok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:5

24e minuut.
Salinas speelt de bal door. Daar is Szczotok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczotok probeert naar een medespeler te passen. Jura rent richting de bal. Jura schiet op doel. Giacomin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

34e minuut.
Miller probeert de bal met de borst te controleren. Szczotok rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Miller ... Strafschop! Directe rode kaart, Miller moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Miller schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Szczotok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kloskowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:6

42e minuut.
Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski onderschept slim de pass. Kloskowski geeft een hoge lob. Jura rent richting de bal. Jura draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Chinchilla geeft de bal voor. Paraguai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraguai geeft de bal voor. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano1899 77%, Vecchi Lions 1926 23%.
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:6

49e minuut.
Daar is Szczotok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczotok passt de bal met de wreef. Jura rent richting de bal. Jura haalt uit met een fantastische trap. Giacomin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura passt de bal zonder na te denken. Sanín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanín geeft een lange en hoge pass. Jura maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:7

63e minuut.
Fisher is nu in balbezit. Polok onderschept slim de pass. Polok speelt de bal door. Jura rent richting de bal. Jura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:8

64e minuut.
Norton passt de bal zonder na te denken. Szczotok is nu in balbezit. Szczotok passt de bal zonder na te denken. Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Desanti geeft een hoge lob. Sanín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanín passt de bal zonder na te denken. Szczotok rent richting de bal. Szczotok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Szczotok passt de bal zonder na te denken. Jura is nu in balbezit. Jura probeert naar een medespeler te passen. Polok rent richting de bal. Polok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Salinas probeert naar een medespeler te passen. Szczotok rent richting de bal. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura schiet op doel. Giacomin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:9

74e minuut.
Timiş probeert de bal met de borst te controleren. Timiş probeert naar een medespeler te passen. Jura rent richting de bal. Jura schiet op doel. Giacomin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:10

77e minuut.
Daar is Jura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jura met een sublieme pass. Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski schiet op doel. Giacomin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:11

80e minuut.
Chinchilla geeft een hoge lob. Kloskowski probeert de bal met de borst te controleren. Norton is nu in balbezit. Kloskowski onderschept slim de pass. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:12

82e minuut.
Szczotok rent richting de bal. Sanín is nu in balbezit. Sanín probeert naar een medespeler te passen. Jura rent richting de bal. Jura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Timiş de bal. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok geeft de bal voor. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano1899 71%, Vecchi Lions 1926 29%.
AC Milano1899 - Vecchi Lions 1926 0:12