Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arañas Unidos Hipopótamos Embobados
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Zapatero onderschept slim de pass. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Odio rent richting de bal. Odio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De Lemos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Infante de bal. Pastora onderschept slim de pass. Pastora schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Odio rent richting de bal. Infante rent richting de bal. De Vreese rent richting de bal. Odio rent richting de bal. Odio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatero verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Drummond ... Strafschop! Zapatero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zapatero legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Arañas Unidos - Hipopótamos Embobados 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arañas Unidos 54%, Hipopótamos Embobados 46%.
Arañas Unidos - Hipopótamos Embobados 1:0

52e minuut.
Zapatero is nu in balbezit. Zapatero geeft de bal voor. Klungelig pakt Montero de bal. Cabrera is nu in balbezit. Pinnock geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Montero rent richting de bal. Zapatero is nu in balbezit. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza is nu in balbezit. Zapatero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Espinoza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Espinoza kan niet meer verder spelen. Montero komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Maldonado geeft een hoge lob. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Odio is nu in balbezit. Odio schiet op doel. Sakami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arañas Unidos - Hipopótamos Embobados 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arañas Unidos 53%, Hipopótamos Embobados 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arañas Unidos - Hipopótamos Embobados 1:1